Coaching

Coaching is mogelijk op allerlei vlakken van je leven: angsten, boosheid en frustratie, vreetbuien, allerlei verschillende problemen waar je in vastloopt, leren ergens (beter) mee om te gaan. Het kán gericht zijn op dieren (zoals wanneer je niet meer op je paard durft te rijden), maar dat hoeft natuurlijk niet.

Omdat het als prooidier afhankelijk is van het welzijn van elk individu in de kudde, is een paard van nature erg goed in het aanduiden van disbalans in je en ook in het helpen bij wat er nodig is. Ze kunnen erg goed in gedrag spiegelen wat er in jou gebeurt. Daarom bied ik met veel plezier ook paardencoaching aan (in Ligurië).
Een paard kan healing geven op energetisch niveau aan plekken van je lichaam, bijv chakra’s. Maar ook kan je in een coachingssessie (in contact met het paard en hoe jij de daarbij voelt) veel helderheid krijgen op  thema’s in je leven.

Een andere vorm van hulp voor jezelf zou kunnen zijn, dat we samen een situatie tegemoet treden waar je angst voor hebt: uiteraard alleen nadat we dat voorbesproken hebben en jij het eens bent met hoe we dat kunnen gaan aanpakken. Ik trek je niet in situaties die je niet aandurft: uit eigen ervaring weet ik maar al te goed, dat je daarmee meestal niet geholpen bent, integendeel. Maar ik nodig je wel uit voor jou haalbare stappen te zetten, zodat je je angst kunt overwinnen of kunt ontdekken wat voor jou op dit moment de beste manier is om met angstige situaties om te gaan. Dat kan hier in Ligurië, of we kijken samen welke oefeningen je zelf kunt doen.

Voor hulp voor jezelf kunnen we overleggen over wat er nodig is en in welke vorm we dat het beste kunnen gieten.

Na elke sessie bepaal je zelf of je een volgende afspraak maakt, of het daarbij wilt laten: je zit niet vast aan een traject met een vooraf vastgelegde hoeveelheid sessies.

In veel gevallen is begeleiding per telefoon (of facebook-bellen, whatssapp-bellen, Skype) mogelijk.

Als je meer informatie wilt, kun je me mailen of bellen.
Voor tarieven: zie tarievenpagina