Cursussen telepathie

Deze pagina moet nog worden bijgewerkt vanwege het feit, dat ik niet meer in Nederland woon maar in Italië. In overleg kunnen we elk moment bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Telepathisch communiceren met dieren is te leren! Iedereen heeft die mogelijkheden in zich.

De cursusdagen zijn van 10:00 tot 17:00 uur. Elke cursus kan in overleg ook individueel mals privéles (bij mij thuis, telefonisch of via Skype) gegeven worden. De cursussen bij mij thuis zijn voor maximaal zes personen. De cursus in Hilvarenbeek is tot maximaal tien personen.
Voor elke cursus gelden de betalingsvoorwaarden. De prijs per cursus vind je terug op de pagina tarieven.

Basiscursus
Omdat telepathie meestal op een meditatief bewustzijns-niveau plaatsvindt, beginnen we de cursus op de eerste dag met meditatie, visualisatie en na een theoretische uitleg over telepathische communicatie gaan we de eerste telepathische contacten leggen: het opvangen van informatie die dieren naar jou uitzenden. Op de tweede dag gaan we veel oefenen in telepathisch contact met jullie dieren. Je kunt geen dieren meenemen naar de cursus: we leggen contact via foto’s.

Heb je een cursus gevolgd en wil je een extra oefendag, dan kun je je op een basiscursus die niet vol is inschrijven voor alleen de tweede dag: dat is de dag waarop we uitgebreid met elkaars dieren contact gaan leggen. Neem hiervoor contact op via mail of telefoon: je kunt er namelijk alleen bij als de cursus niet vol is met deelnemers die beide dagen volgen.

Vrijdag 1 september 2017
Zaterdag 2 september 2017
Meppen in Drenthe
Deze cursus was vol. Er is 1 plaats vrijgekomen.

Vrijdag 27 oktober 2017
Zaterdag 28 oktober 2017
Meppen in Drenthe
Informatie via mail of telefoon en inschrijven via de inschrijfpagina.

Vervolgcursus
Deze wordt georganiseerd voor degenen die de basiscursus hebben gevolgd en voor andere mensen met wat ervaring in telepathie met dieren. We gaan dieper in op de antwoorden die van het dier komen. Op dag 1 behandelen we de moeilijker verlopende contacten en lichamelijke problematiek met emotionele achtergrond. Op dag 2 vermissingen en het dier begeleiden bij zijn emoties. Op dag 3: hoe vertel je aan de persoon, wat je van het dier opvangt. Tijdens de gehele vervolgcursus leggen we steeds contact met elkaars dieren en ook jijzelf met je eigen dier (van nu of overleden dieren). Vragen en problemen bij het oefenen thuis komen aan de orde. We gaan dieper in op mogelijke problemen. Ook oefenen we in het stellen van uitgebreidere vragen.

In overleg kun je een of twee dagen van de driedaagse vervolgcursus volgen, als deze niet vol is met cursisten die alle drie de dagen willen volgen. Neem even per mail of telefoon contact op, als je dat wilt.

Op dit moment staat er geen vervolgcursus gepland.

Informatie via mail of telefoon en inschrijven via de inschrijfpagina.

Thema Eigen Praktijk
Dit thema is bedoeld voor mensen die een (beginnende of langer lopende) praktijk in telepathische communicatie met dieren hebben of erover denken die te gaan starten.
Aan de orde komen verschillende manieren van werken met de dieren en bijbehorende mensen, zorgen voor jezelf om dat goed te kunnen doen en zakelijke aspecten zoals tarieven, belasting, wetgeving en PR.

Dit thema geef ik op aanvraag: over het algemeen kunnen we binnen drie weken een afspraak plannen.

Informatie via mail of telefoon en inschrijven via de inschrijfpagina.

Overnachting
Schuin aan de overkant van mijn huis tussen Meppen en Mantinge liggen de volgende overnachtingsmogelijkheden: http://www.bos-inn.nl/ en http://www.akeshoeve.nl
Mocht je andere gelegenheden in de buurt zoeken, neem dan even contact met me op.