Consulten

Wat heb ik nodig voor een consult?

  • Een foto en naam van het dier of kind, per mail of via facebookchat en een regeltje, waarin je schrijft waarover het consult gaat.
  • Je naam, adres en telefoonnummer.
  • Een aantal tijdstippen dat je kunt en waarop je dier zich op mij kan concentreren. Er moet bijv. niet op dat moment iemand anders met je paard gaan rijden, je hond uitlaten of met het dier naar de dierenarts gaan, waar jij het consult mee wilt. Is het consult voor een kind, dan kan het best zelf rustig zitten te spelen (of slapen) tijdens het consult, maar niet tv kijken of er wild mee gaan spelen.
  • Ik bel jou op de afgesproken tijd.
  • Na het consult kun je de kosten voldoen via een mail met de gegevens of whatsapp betaalverzoek en stuur ik je de eventuele geluidsopname.
  • Ik doe met bedrijven alleen consulten op particuliere basis, zonder btw te verleggen.

 

Wat denkt mijn dier?cropped-Consulten_darkruler.img_assist_custom-1.jpg

In een consult wordt vaak duidelijk, wat er aan de hand is met een dier en waarom hij handelt zoals hij doet. Daaruit volgt vaak hoe je ermee om kunt gaan en wat je in je benadering kunt wijzigen. Ook voor levenseinde-vragen en vragen op allerlei gebied kun je een consult met je dier aanvragen.
Zit je in een vastgelopen situatie en weet je even niet meer hoe je het beste verder kunt, dan kan een consult jou en je dier weer over de drempel helpen, zodat jullie beide nieuwe mogelijkheden hebben.

Telepathische consulten kunnen ook met kleine kinderen en zijn soms mogelijk met volwassen mensen die niet kunnen praten.

De meeste consulten doe ik per telefoon. Ik bel jou op de tijd die we afgesproken hebben. Tegelijkertijd leg ik contact met je dier en vertel ik jou wat ik hoor, zie, voel van je dier. Je kunt me dan vragen stellen en reageren op wat het dier aangeeft.

Na het consult mail ik je de kosten, die afhankelijk zijn van de tijdsduur van het consult. Je kunt een kostenloze digitale geluidsopname toegestuurd krijgen.

In drukke tijden kan er een wachttijd zijn voor nieuwe klanten. Als er een wachttijd voor nieuwe klanten is, staat dat op de homepage vermeld.

De prijs van een consult vind je op de tarievenpagina.
Consulten_tinker2.preview

Heb je zelf telepathisch contact met dieren en vind je het moeilijk met je eigen dier, dan kunnen we ook samen, tegelijkertijd, met het dier contact leggen.
Dit zie ik niet als consult maar als privéles, met een lager tarief dan als ik het contact alleen leg.

Hieronder vind je een ervaring hiermee:
Ik heb in de loop der jaren elders ervaring opgedaan met spiritualiteit, werken met energie en telepathie. Dit ging allemaal prima, maar ik miste het vertrouwen in mijn eigen kunnen om ook met mijn eigen dieren in contact te komen. Cecilia stelde voor om middels een telefonisch consult samen te kijken naar wat mijn dieren te vertellen hebben. Dit leverde een heel bijzonder gesprek op: Cecilia liet mij eerst zelf contact maken en luisteren, om mij vervolgens aan te vullen op de momenten waar ik struikelde. Hierdoor weet ik nu waar ik op moet letten en heb ik ervaren dat ik dit wel degelijk kan. Hoofd uit, gevoel aan. Uit het gesprek zijn verrassende en bijzondere dingen gekomen welke ik niet had verwacht te ondervinden, noch te horen van Cecilia. Omdat het gesprek opgenomen is, kan ik dit altijd terugluisteren. Nadine van deontwakening.nl

Consulten met kinderen

Met jonge kinderen is nog heel goed telepathisch contact mogelijk. Je kunt het inzetten in allerlei situaties: slaapproblemen, heftige emoties (boosheid, verdriet e.a.) bij je kind, uitleggen wat er gaat gebeuren bij bijv. aankomende medische ingrepen. Je kunt altijd even navragen of ik inschat of een telepathisch consult hulp kan bieden.