Consulten

Wat denkt mijn dier?cropped-Consulten_darkruler.img_assist_custom-1.jpg

In een consult wordt vaak duidelijk, wat er aan de hand is met een dier en waarom hij handelt zoals hij doet. Daaruit volgt vaak hoe je ermee om kunt gaan en wat je in je benadering kunt wijzigen. Ook voor levenseinde-vragen en vragen op allerlei gebied kun je een consult met je dier aanvragen.
Zit je in een vastgelopen situatie en weet je even niet meer hoe je het beste verder kunt, dan kan een consult jou en je dier weer over de drempel helpen, zodat jullie beide nieuwe mogelijkheden hebben.

Telepathische consulten kunnen ook met kleine kinderen en zijn soms mogelijk met volwassen mensen die niet kunnen praten.

De meeste consulten doe ik per telefoon (ook facebook-bellen, whatsapp-bellen). Tegelijkertijd leg ik contact met je dier en vertel ik jou wat ik hoor, zie, voel van je dier. Je kunt me dan vragen stellen en reageren op wat het dier aangeeft.

Na het consult mail ik je de kosten, die afhankelijk zijn van de tijdsduur van het consult. Je kunt een kostenloze digitale geluidsopname toegestuurd krijgen.

In drukke tijden kan er een wachttijd zijn voor nieuwe klanten. Als er een wachttijd voor nieuwe klanten is, staat dat op de homepage vermeld.

De prijs van een consult vind je op de tarievenpagina.
Consulten_tinker2.preview

Heb je zelf telepathisch contact met dieren en vind je het moeilijk met je eigen dier, dan kunnen we ook samen, tegelijkertijd, met het dier contact leggen.
Dit zie ik niet als consult maar als privéles, met een lager tarief dan als ik het contact alleen leg.

Hieronder vind je een ervaring hiermee:
Ik heb in de loop der jaren elders ervaring opgedaan met spiritualiteit, werken met energie en telepathie. Dit ging allemaal prima, maar ik miste het vertrouwen in mijn eigen kunnen om ook met mijn eigen dieren in contact te komen. Cecilia stelde voor om middels een telefonisch consult samen te kijken naar wat mijn dieren te vertellen hebben. Dit leverde een heel bijzonder gesprek op: Cecilia liet mij eerst zelf contact maken en luisteren, om mij vervolgens aan te vullen op de momenten waar ik struikelde. Hierdoor weet ik nu waar ik op moet letten en heb ik ervaren dat ik dit wel degelijk kan. Hoofd uit, gevoel aan. Uit het gesprek zijn verrassende en bijzondere dingen gekomen welke ik niet had verwacht te ondervinden, noch te horen van Cecilia. Omdat het gesprek opgenomen is, kan ik dit altijd terugluisteren. Nadine van deontwakening.nl