Oefengroepen

In een oefengroep wordt in een kleine groep telepathisch contact gelegd met elkaars dieren. Het is dus geen proefavond om te zien of de cursus je wat lijkt, maar een gelegenheid om na een cursus meer ervaring op te doen. Er wordt ingegaan op wat je bij een specifiek dier of bij telepathisch contact in het algemeen tegenkomt.

Zelf heb ik geen aparte oefenavonden. Maar de tweede dag van de basiscursus is een goede gelegenheid om (door mij begeleid) meer ervaring op te doen in het communiceren met dieren. Als de cursus niet vol is met mensen die beide dagen willen volgen, kun je de tweede dag van de basiscursus als oefendag meedoen. Neem hiervoor contact op per mail of telefoon.

Een andere mogelijkheid is om je aan te sluiten bij een oefengroep, begeleid door een ervaren dierentolk.

Begeleide oefengroepen

Monique van der Drift, mijn zus, verzorgt een oefengroep in Wilnis.  Ook voor diverse workshops, voor aurareading/coaching voor mensen en telefonische consulten met dieren kun je bij haar terecht. Voor meer informatie: bel 0297–213 302 of e-mail info@moniquevanderdrift.nl Ze heeft ook een website: www.moniquevanderdrift.nl.

Gerrie Huijts organiseert oefengelegenheid in Wageningen, regio Amsterdam en Voorburg en op aanvraag op andere locaties. Voor informatie en eventueel opgave (ook voor consulten): 0317–840 362 of g.huijts@chello.nl.

Petra v.d. Woude verzorgt oefenavonden in het Noorden van Drenthe. Ook kan ze op locatie komen bij genoeg animo. Voor informatie kijk op www.telepathietussenmensendier.nl of bel 0594–632 428.

Mariët Broné (mariet@vraaghetjedier.nl) organiseert oefengelegenheid in Zutphen en in overleg op locatie. www.vraaghetjedier.nl

Moniek Evertsen (info@balansvoormensendier.nl) biedt oefenmogelijkheid in Almere. Haar website is balansvoormensendier.nl.

Annelies de Bruijn, in Bladel en in Oud-Turnhout (België), veterinaire natuurgeneeskundige (honden), 0497–492 012 of 06–282 555 595, annelies.de.bruijn@hotmail.com, www.anneliesdebruijn.com.

Jennifer de Jong-Tichy geeft oefengelegenheid in IJmuiden: www.mensendierinharmonie.nl.