Coaching

Coaching is mogelijk op allerlei vlakken van je leven: angsten, boosheid en frustratie, vreetbuien of anorexia, stemmen horen, allerlei verschillende problemen waar je in vastloopt, leren ergens (beter) mee om te gaan. Het kán gericht zijn op dieren, maar dat hoeft natuurlijk niet. Dit kan vanuit pgb betaald worden.

Omdat het als prooidier afhankelijk is van het welzijn van elk individu in de kudde, is een paard van nature erg goed in het aanduiden van disbalans in je en ook in het helpen bij wat er nodig is. Ze kunnen erg goed in gedrag spiegelen wat er in jou gebeurt. Daarom bied ik met veel plezier ook paardencoaching aan (alleen in Ligurië in Italië).
Een paard kan healing geven op energetisch niveau aan plekken van je lichaam, bijv chakra’s. Maar ook kan je in een coachingssessie (in contact met het paard en hoe jij de daarbij voelt) veel helderheid krijgen op  thema’s in je leven.

Voor hulp voor jezelf kunnen we overleggen over wat er nodig is en in welke vorm we dat het beste kunnen gieten.

Na elke sessie bepaal je zelf of je een volgende afspraak maakt, of het daarbij wilt laten: je zit niet vast aan een traject met een vooraf vastgelegde hoeveelheid sessies.

In veel gevallen is begeleiding per telefoon (ik bel jou) mogelijk.

Als je meer informatie wilt, kun je me mailen of bellen.
Voor tarieven: zie tarievenpagina

Hieronder een reactie van Elisah aan wie ik een aantal coachingssessies gegeven heb:

Cecilia volgt een geheel eigen pad in haar werk als dierentolk en coach en therapeute voor mensen.
Zij is een bijzonder mens, echt met toegewijde aandacht aanwezig.
Het is voor mij altijd weer wonderlijk hoe zij naast je staat in het proces en net datgene weet aan te stippen dat nu nodig is. Als ga je samen in adelaarsvlucht naar een ruimer perspectief. Om van daaruit in te zoomen en je bewuster te worden van wat nu belangrijk is. Je leert het beste in jezelf omhoog te halen en je eigen koers te volgen.
Ik ben Cecilia dankbaar voor wie zij is en hoe knap ze zich inzet om anderen te helpen helen.