Healing

Regelmatig komt de vraag binnen om ondersteuning over een wat langere periode. Er is dan de mogelijkheid dat ik een serie korte healingen geef. Dat doe ik dan tien minuten tot een kwartier per keer. Ik leg dan kort contact met het dier/mens, leg eventueel nog wat uit, spreek hem moed in of geef hem rust, gronding, en heal kort wat er nodig is. Daarna koppel ik naar jou terug, wat ik gedaan heb en word ik door jou op de hoogte gehouden van hoe het gaat en wat jij wilt, waar ik extra aandacht aan besteed.

Dit kan heel veel baat geven, bijvoorbeeld in een veranderingsproces, bij herstellen van een lastige gebeurtenis zoals een operatie of andere ingrijpende gebeurtenissen, bij alle soorten van stress.

Dit doe ik voor dieren en ook voor mensen. Je kunt het aanvragen voor dementerende familie, jonge kinderen, mensen die om wat voor reden dan ook met woorden soms moeilijker te bereiken zijn zoals verstandelijk gehandicapten. En natuurlijk ook voor jezelf.

Een aantal voorbeelden uit mijn praktijk zijn: ter ondersteuning van een jonge kat, die wat laat gevonden is en bezig is handtam te worden, een licht dementerende vrouw die nog zelfstandig woont, in bed overvallen is en bang werd om de nacht in te gaan, een stressgevoelige hond die ik eens per week een korte healing geef, een kat met een voortschrijdend ziekteproces met de bedoeling dat zoveel mogelijk te verlichten.

De frequentie doe ik uiteraard in overleg met jou. In het voorbeeld van de nog niet handtamme kat legde ik bijna elke dag even contact, gaf ik hem tips, en complimenten, versterkte ik zijn gronding, keek ik wat er in zijn energieveld nodig was en wat praktisch een volgende stap zou kunnen maken die hij en zijn eigenaren zouden kunnen maken. In het voorbeeld van de stressgevoelige hond leg ik eens per week even contact en geef ik wat ze op dat moment energetisch nodig heeft. Soms ondersteun ik bij wijze van spreken jarenlang op ‘onderhoudsbasis’ en soms is een serie van vijf voldoende.

Vraag je het voor iemand anders aan, dan dient de directe belanghebbende/familie/verzorgende daarmee akkoord te zijn.