Wie ben ik

Sinds 1999 werk ik als dierentolk en heb ik vele dierentolken opgeleid.

Geboren in Utrecht in 1959 heb ik na de middelbare school met verstandelijk gehandicapten gewerkt. Na 25 jaar ben ik in het diepe gesprongen door mijn werk op te zeggen en kort daarna had ik vanzelf mijn eerste telepathische contact met een hond. Rond die periode heb ik ook de vijfjarige Padwerkopleiding gevolgd: een spirituele opleiding, gericht op het begeleiden van mensen met hun persoonlijke ontwikkeling en problematiek.

In 2003 bood de AVRO me de kans in het vijfdelige tv-programma ‘De Dierentolk’  een wijde bekendheid te geven aan de mogelijkheden van telepathie met dieren. Het is een waardevolle ervaring geweest, ook omdat ik in de uitzending met veel verschillende diersoorten contact heb kunnen leggen, waaronder dierentuindieren. Voor zover ik kan nagaan, zijn de uitzendingen via internet niet meer te bekijken. Voor tv- en radiowerk ben ik nu niet meer beschikbaar.