Consulten

Wat heb ik nodig voor een consult?

Even vooraf:

  • Ik werk op dinsdag en donderdag overdag, eventueel uitzonderingen bij spoed.
  • Ik bel jou op de afgesproken tijd vanaf mijn Italiaanse nummer 0039 3388 7579 05. Daar zijn voor jou geen extra belkosten aan verbonden.
  • De aanbetaling is 50 euro vooruit. Duurt het consult langer dan een half uur, dan volgt er na het consult nog een nabetaling voor het restant.
  • Ik doe met bedrijven alleen consulten op particuliere basis, zonder btw te verleggen over de grens.

Om een afspraak met je te kunnen maken, ontvang ik graag per mail info@ceciliavanderdrift.nl, de volgende gegevens:

  • Een foto en naam van het dier of kind en een regeltje, waarin je schrijft waarover het consult gaat.
  • Je naam, adres en telefoonnummer.
  • Of je een (kostenloze) geluidsopname van het consult/telefoongesprek wilt ontvangen.
  • Of ik een betaalverzoek via whatsapp kan sturen of dat je de gegevens voor de betaling op de mail wilt.
  • Een aantal tijdvakken dat je kunt en waarop je dier of kind zich op mij kan concentreren. Er moet bijv. niet op dat moment iemand anders met dat paard gaan rijden, die hond uitlaten of met het dier naar de dierenarts gaan, waar jij het consult mee wilt. Is het consult voor een kind, dan kan het best zelf rustig zitten te spelen (of slapen) tijdens het consult, maar niet tv kijken of er wild mee gaan spelen.

Ik beantwoord je mail zo snel mogelijk met een datum en tijd, waarop het consult kan plaatsvinden.

Wat denkt mijn dier?cropped-Consulten_darkruler.img_assist_custom-1.jpg

In een consult wordt vaak duidelijk, wat er aan de hand is met een dier en waarom hij handelt zoals hij doet. Daaruit volgt vaak hoe je ermee om kunt gaan en wat je in je benadering kunt wijzigen. Ook voor levenseinde-vragen en vragen op allerlei gebied kun je een consult met je dier aanvragen.
Zit je in een vastgelopen situatie en weet je even niet meer hoe je het beste verder kunt, dan kan een consult jou en je dier weer over de drempel helpen, zodat jullie beide nieuwe mogelijkheden hebben.

Telepathische consulten kunnen ook met kleine kinderen en zijn soms mogelijk met volwassen mensen die niet kunnen praten.
Ik doe geen vermissingsconsulten en ook geen aankoopconsulten over de keuze van welk dier je ‘moet’ nemen, bijvoorbeeld welk paard of welke pup uit een nest.

De meeste consulten doe ik per telefoon. Ik bel jou op de tijd die we afgesproken hebben. Tegelijkertijd leg ik contact met je dier en vertel ik jou wat ik hoor, zie, voel van je dier. Je kunt me dan vragen stellen en reageren op wat het dier aangeeft.

In drukke tijden kan er een wachttijd zijn voor nieuwe klanten. Staat er op de homepage niet, dat er een wachttijd is of dat ik op vakantie ben, dan kun je meestal binnen anderhalve week terecht.

De prijs van een consult vind je op de tarievenpagina.
Consulten_tinker2.preview

Heb je zelf telepathisch contact met dieren en vind je het moeilijk met je eigen dier, dan kunnen we ook samen, tegelijkertijd, met het dier contact leggen. Dan leggen we naast elkaar, wat we van het dier doorkrijgen en begeleid ik jou er doorheen, als je eventueel vastloopt.

Consulten met kinderen

Met jonge kinderen is nog heel goed telepathisch contact mogelijk. Je kunt het inzetten in allerlei situaties: slaapproblemen, heftige emoties (boosheid, verdriet e.a.) bij je kind, uitleggen wat er gaat gebeuren bij bijv. aankomende medische ingrepen. Je kunt altijd even navragen of ik inschat of een telepathisch consult hulp kan bieden.

Serie korte healingen

Ook bied ik series van vier korte healingen (op afstand) aan. Dat kan zowel voor je dier, jonge kind en verwanten, die zelf niet de verstandelijke mogelijkheden hebben om dat aan te vragen als voor jezelf.